Betalen, verzenden en retourneren

Betalen

Alle genoemde prijzen in de webwinkel zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Zodra de betaling is ontvangen, wordt het product z.s.m. verzonden. Betalen kan op de volgende manieren:

  1. ​iDEAL 
  2. Bankoverschrijving: Wanneer je kiest om het totaalbedrag zelf over te schrijven, kan dit naar onderstaande rekening:


IBAN: NL 72 INGB 0398 6893 85
T.a.v. Houpydoe

 

Graag het bestelnummer bij de overschrijving vermelden. Betalingen ontvangen wij over het algemeen binnen 24 uur, waarna het product wordt verstuurd.

 

Verzenden

Standaard verzending indien alle onderdelen van product voorradig: binnen 3-14 dagen. Er liggen geen grote voorraden van de complete producten klaar. Alles wordt op bestelling gemaakt. Heb je iets met spoed nodig? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Wanneer een product helemaal niet voorradig is, staat dit aangegeven bij het product, inclusief de verwachtte levertijd. Het product kan wel worden besteld. Ik streef naar een levertijd van maximaal 14 dagen indien het product niet op voorraad is. Je kunt altijd even informeren naar de exacte verwachte levertijd.

Alle producten worden met zorg en liefde verpakt. Toch kan het voorkomen dat tijdens het vervoer jouw product is beschadigd. Neem in dit geval binnen 24 uur na ontvangst contact met ons op.

De producten worden verzonden met PostNL. Je ontvangt van PostNL een Track&Trace code, zodat je precies kunt zien wanneer je pakket wordt geleverd. Ik heb geen invloed op de aflevering van de bestellingen via PostNL.

 

Ik houd de onderstaande tarieven aan.

 

Brievenbus pakketpost: € 4,09 
Pakket: € 6,75
Groot pakket: € 13,00

 

Retourneren

Is het bestelde product niet helemaal zoals je had verwacht? Je hebt het recht jouw bestelling (met uitzondering van gepersonaliseerde producten) tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product te retourneren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort. Enkel de kosten voor retour zijn voor eigen rekening.

 

Retourneren gaat volgens de volgende stappen:

  1. Vul het bijgestuurde retourformulier in en stop deze bij de bestelling.
  2. Verpak de bestelling, het liefst in de originele verpakking, en voeg het retourformulier toe. Heb je de originele verpakking niet meer? Geen probleem, maar zorg ervoor dat het product met zorg wordt verpakt. Ik neem geen beschadigde producten retour.
  3. Verstuur het pakket naar onderstaand adres. De kosten en het risico hiervoor zijn voor eigen rekening. Ik raad je daarom aan je zending met Track&Trace code te versturen.

 

Houpydoe
Kluis 9
6165EL Geleen

 

  1. Je krijgt van mij een e-mail zodra je retour is ontvangen. Het retourbedrag (aankoopbedrag incl. eventuele verzendkosten bij bestelling) wordt zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst van het retour overgemaakt naar jouw bankrekening.

Retourformulier kwijt? Download hieronder een nieuw retourformulier.

Retourformulier Houpydoe
PDF – 67,3 KB 254 downloads